Posted 30 wrzesień 2009 - 17:42
Tutaj można prowadzić dyskusje na temat aktualnej edycji konkursu.
Posted 30 wrzesień 2009 - 19:06
Nie zauważyłem w regulaminie żadnych wzmianek, które zakazywały by wystawieniu do konkursu strony typu portfolio, wiec je też można wystawić?
Posted 30 wrzesień 2009 - 19:12
Można wystawić każdą stronę, o ile jest dookończona i nie zawiera treści zabronionych. Z tego wynika, że portfolio również może wystartować.
Posted 30 wrzesień 2009 - 19:16
mam jedno zastrzeżenie do regulaminu, dokładnie to 15 punkt.
Cytat
Organizator konkursu może modyfikować regulamin, bez uprzedniego informowania o tym użytkowników.
ten punkt jest kompletnie bez sensu, gdyż użytkownik akceptując ten punkt, można rzec: akceptuje regulamin w ciemno
Posted 30 wrzesień 2009 - 19:18
dopisze, że zmiany regulaminu nie mogą dyskwalifikować stron już przyjętych do danej edycji konkursu

Oraz, że wchodzą w życie dopiero od następnej edycji
Posted 30 wrzesień 2009 - 19:30
troche mało, bo wątpię, żę każdy będzie codziennie czytal regulamin, aby się upewnić, czy aby na pewno nie ma żadnego nowego punktu
Posted 30 wrzesień 2009 - 19:35
szarobury, zmiany będą wchodzić o NASTEPNEJ edycji. Co oznacza, że spradzać należy jedynie co miesiąc, czyli przed wystartowaniem w kolejne edycji. To chyba logiczne
Posted 30 wrzesień 2009 - 19:36
Zmieniłem, że pierw musimy poinformować o zmianach, pozostawiając wzmiankę, że ewentualne wejdą w życie dopiero w kolejnej edycji. Nie chcemy przecież, aby użytkownicy bali się, że coś dziwnego wprowadzimy do regulaminu.
Posted 30 wrzesień 2009 - 19:39
Tak, to chyba najlepsze rozwiązanie

Cóż jak widzimy konkurs dopiero rusza się docierają pewne szczegóły, ale to tym lepiej
Posted 30 wrzesień 2009 - 22:03
Wystawił bym jakąś swoja stronkę ale, niestety jedyna do oceny jaka się nadaje jest współtworzona przez
DeX'a, co chyba dyskwalifikuje ją na miejscu, choć według pkt. 1 cytuje:
Cytat
..może brać udział każdy zarejestrowany użytkownik forum WebDay.pl z wyłączeniem administratorów i moderatorów forum...
Z tego wynika że mogę ja ją wystawić po mimo że DeX jest modem.
Posted 30 wrzesień 2009 - 22:12
Rozważymy tę sprawę w gronie administratorskim.
Posted 30 wrzesień 2009 - 22:14
Spoko (pozdrów ich ode mnie:)
#EDIT:
Jak nie będzie można wystawić strony to poprawcie regulamin^^
Posted 01 październik 2009 - 06:47
No to sprawa wyjaśniona, możesz wystawić ale ja nie będę jej po prostu oceniać.
Posted 01 październik 2009 - 08:16
ZIPer, Twoja strona będzie przyjęta do konkursu. A ponieważ głosowanie jurorów będzie jawne, to DeXTed będzie musiał się powstrzymać od głosowania.
Posted 01 październik 2009 - 15:34
Bossko to przygotuje ją do wystawienia^^
Cytat
A ponieważ głosowanie jurorów będzie jawne
To mnie się podoba ;]
PS: Wygrywa ten z największą średnią, czy ilością pkt?
Posted 01 październik 2009 - 16:52
ZIPer, to może w gwoli jasności

Na czas głosowania planuje by dział zniknął i głosowanie było wstępnie niejawne. Jednak po ogłoszeniu wyników wszystkie głosy zostaną opublikowane [dział się pojawi].
Będzie tak przynajmniej w tej edycji, z prostego względu. Jawne głosowanie będzie rodzić dziesiątki spekulacji, a dlaczego tak a nie inaczej - a dobrze wiemy, że to wyniki tylko wstępne i teoretyczne. Chcemy uniknąć rynku spekulacyjnego
Posted 20 październik 2009 - 18:54
Już 20, wiec kiedy wyniki?^^
Posted 20 październik 2009 - 19:02
Przecież dopiero zbieramy kandydatury na 1. edycję. Dopiero, jak się miesiąc skończy, to dział zostanie ukryty i do 10 listopada zaprezentujemy widoki.
Posted 20 październik 2009 - 19:07
Aha, pisze że konkurs jest do 20 ;P Ale dobrze może prezent na urodziny dostane w postaci 2 czy 3 miejsca^^
Posted 20 październik 2009 - 19:38
Literówka - miało być "30".