Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Dyskusje i komentarze

jsmp

Posted 30 wrzesień 2009 - 17:42

Tutaj można prowadzić dyskusje na temat aktualnej edycji konkursu.

ZIPer

Posted 30 wrzesień 2009 - 19:06

Nie zauważyłem w regulaminie żadnych wzmianek, które zakazywały by wystawieniu do konkursu strony typu portfolio, wiec je też można wystawić?

jsmp

Posted 30 wrzesień 2009 - 19:12

Można wystawić każdą stronę, o ile jest dookończona i nie zawiera treści zabronionych. Z tego wynika, że portfolio również może wystartować.

siwymilek

Posted 30 wrzesień 2009 - 19:16

mam jedno zastrzeżenie do regulaminu, dokładnie to 15 punkt.

Cytat

Organizator konkursu może modyfikować regulamin, bez uprzedniego informowania o tym użytkowników.

ten punkt jest kompletnie bez sensu, gdyż użytkownik akceptując ten punkt, można rzec: akceptuje regulamin w ciemno :)

jsmp

Posted 30 wrzesień 2009 - 19:18

dopisze, że zmiany regulaminu nie mogą dyskwalifikować stron już przyjętych do danej edycji konkursu :) Oraz, że wchodzą w życie dopiero od następnej edycji :)

siwymilek

Posted 30 wrzesień 2009 - 19:30

troche mało, bo wątpię, żę każdy będzie codziennie czytal regulamin, aby się upewnić, czy aby na pewno nie ma żadnego nowego punktu :)

jsmp

Posted 30 wrzesień 2009 - 19:35

szarobury, zmiany będą wchodzić o NASTEPNEJ edycji. Co oznacza, że spradzać należy jedynie co miesiąc, czyli przed wystartowaniem w kolejne edycji. To chyba logiczne ;)

Rutek

Posted 30 wrzesień 2009 - 19:36

Zmieniłem, że pierw musimy poinformować o zmianach, pozostawiając wzmiankę, że ewentualne wejdą w życie dopiero w kolejnej edycji. Nie chcemy przecież, aby użytkownicy bali się, że coś dziwnego wprowadzimy do regulaminu.

jsmp

Posted 30 wrzesień 2009 - 19:39

Tak, to chyba najlepsze rozwiązanie :) Cóż jak widzimy konkurs dopiero rusza się docierają pewne szczegóły, ale to tym lepiej :)

ZIPer

Posted 30 wrzesień 2009 - 22:03

Wystawił bym jakąś swoja stronkę ale, niestety jedyna do oceny jaka się nadaje jest współtworzona przez DeX'a, co chyba dyskwalifikuje ją na miejscu, choć według pkt. 1 cytuje:

Cytat

..może brać udział każdy zarejestrowany użytkownik forum WebDay.pl z wyłączeniem administratorów i moderatorów forum...

Z tego wynika że mogę ja ją wystawić po mimo że DeX jest modem.

jsmp

Posted 30 wrzesień 2009 - 22:12

Rozważymy tę sprawę w gronie administratorskim.

ZIPer

Posted 30 wrzesień 2009 - 22:14

Spoko (pozdrów ich ode mnie:)

#EDIT:
Jak nie będzie można wystawić strony to poprawcie regulamin^^

DeXTeD

Posted 01 październik 2009 - 06:47

No to sprawa wyjaśniona, możesz wystawić ale ja nie będę jej po prostu oceniać.

jsmp

Posted 01 październik 2009 - 08:16

ZIPer, Twoja strona będzie przyjęta do konkursu. A ponieważ głosowanie jurorów będzie jawne, to DeXTed będzie musiał się powstrzymać od głosowania.

ZIPer

Posted 01 październik 2009 - 15:34

Bossko to przygotuje ją do wystawienia^^

Cytat

A ponieważ głosowanie jurorów będzie jawne

To mnie się podoba ;]

PS: Wygrywa ten z największą średnią, czy ilością pkt?

jsmp

Posted 01 październik 2009 - 16:52

ZIPer, to może w gwoli jasności :D Na czas głosowania planuje by dział zniknął i głosowanie było wstępnie niejawne. Jednak po ogłoszeniu wyników wszystkie głosy zostaną opublikowane [dział się pojawi].

Będzie tak przynajmniej w tej edycji, z prostego względu. Jawne głosowanie będzie rodzić dziesiątki spekulacji, a dlaczego tak a nie inaczej - a dobrze wiemy, że to wyniki tylko wstępne i teoretyczne. Chcemy uniknąć rynku spekulacyjnego ;)

ZIPer

Posted 20 październik 2009 - 18:54

Już 20, wiec kiedy wyniki?^^

Rutek

Posted 20 październik 2009 - 19:02

Przecież dopiero zbieramy kandydatury na 1. edycję. Dopiero, jak się miesiąc skończy, to dział zostanie ukryty i do 10 listopada zaprezentujemy widoki.

ZIPer

Posted 20 październik 2009 - 19:07

Aha, pisze że konkurs jest do 20 ;P Ale dobrze może prezent na urodziny dostane w postaci 2 czy 3 miejsca^^

Rutek

Posted 20 październik 2009 - 19:38

Literówka - miało być "30".

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2